TIKSLAS IR VIZIJA

JORE yra įmonių grupė, jau kone 20 metų užsiimanti privačių ir daugiabučių gyvenamųjų namų projektų vystymu. Mūsų tikslas – suformuoti naują požiūrį į statybų vystymą, kuriant atsakingą ir dėmesingą ryšį su klientais. JORE stengiasi ne tiesiog statyti pastatus, o kurti kokybiškų, patikimų ir jaukių namų patirtis. Mūsų vizija – kurti kaip sau ir dar geriau.

PATIRTIS

JORE patirtis – beveik 20 metų, daugiau nei 15 užbaigtų projektų, kuriuos namais šiandien vadina jau daugiau nei 90 laimingų šeimų: Bičiulių kvartalas, Jazminų namai, Užutrakio namai ir kiti sėkmingai įgyvendinti ir įgyvendinami projektai Vilniuje bei Palangoje.

PASLAUGOS

  • Daugiabučių, kotedžų ir privačių namų statyba.
  • NT projektų vystymas ir valdymas.
  • Žemės sklypų ir kitokio NT supirkimas.
  • Investicijų pritraukimas.
  • NT pardavimas.

KODĖL JORE?

  • Ilgametė patirtis.
  • Kokybė ir atsakomybė.
  • Geras kainos ir kokybės santykis.
  • Laiku atlikti darbai.
  • Profesionalių specialistų komanda.
  • Patikimi partneriai ir subrangovai.

aPIE MUS KALBA

Projektas: (Bičiulių kvartalas III etapas)

Noriu padėkoti, JORE komandai, kadangi Jų statytuose namuose jaučiuosi atradusi vietą kurioje esu labai laiminga ir rami. Vieta, kuri prikėlė antram gyvenimui ir kurioje atradau save iš naujo. Namo, kambarių ir terasos išplanavimas yra be galo patogus ir sukurtas maksimaliam komfortui. Viskas apgalvota iki smulkmenų, kad palengvintų mūsų šeimos kasdienybę. Ypač vertinu, kad namas vieno aukšto, tad nebereikia kasdien bėgioti laiptais per du aukštus. Darbuotojai, įrenginėję būstą, visada pabrėžia sienų lygumą, kokybiškų medžiagų naudojimą. Tai tikrai jaučiama ir matoma. O aukštos lubos mūsų svečiams palieka neišdildomą įspūdį - sukuria erdvės ir grožio pojūtį. Esu nepaprastai laiminga šiuose namuose, kuriuos galiu vadinti savo rojumi žemėje. Čia radau vidinę ramybę ir darnos jausmą.

Irina

Mantas Jankauskas
Pardavimų atstovas

Projektas: (Bičiulių kvartalas III etapas)

Sveiki, birželio 1 d. bus metai kaip gyvename su vyru dviese naujuose namuose. Labai džiaugiamės, viskas kol kas patinka. Gera aura mūsų kvartale:). Esame dėkingi JORE Invest už atliktą darbą, už bendradarbiavimą,

AČIŪ. Edita ir Viačeslavas

Mantas Jankauskas
Pardavimų atstovas

Projektas: Bičiulių kvartalas (III etapas)

Laba diena, Būsto pirkimas su Jore buvo labai sklandus ir paprastas. Norėčiau pasidžiaugti, kad šiais laikais dar yra sąžiningų įmonių, kurių personalas, vadovybė bei dirbantys meistrai yra orientuoti į klientą, darbus atlieka kruopščiai ir sąžiningai, o iškilus nesklandumams greitai reaguoja ir sprendžia problemas bei nevilkina jokių procesų. Butas įrengtas pagal mūsų pageidavimus ir perduotas net kiek greičiau numatyto termino. Tai mūsų pirmas būstas, todėl daug ko nežinojome, tačiau Jore darbuotoja Danguolė, su kuria teko daugiausiai bendrauti įrengiant butą, visuomet maloniai ir labai greitai atsakė į visus klausimus, padėjo ir patarė visuose žingsniuose, patiems nereikėjo daug rūpintis, tik išsirinkti patikusias medžiagas ir pateikti pageidavimus. Mantas ir Martynas taip pat buvo puikūs, kilus klausimams ar pastaboms iškart reaguodavo, greitai ir efektyviai be jokių išsisukinėjimų išsprendė visus kilusius nesklandumus. Dvibučiame name, kurį įsigijome su pilna apdaila, gyvename jau 8 mėnesius, kol kas esame patenkinti, namas erdvus, šviesus, šiltas, labai patogaus išplanavimo, erdvus kiemas, didelė terasa. Įrengimas kokybiškas, plytelės vonioje išklijuotos nepriekaištingai (padėka Gintarui), būstas mums perduotas švarus ir be trūkumų (menki defektai buvo pažymėti ir sutvarkyti iki pirkimo sutarties pasirašymo). Atsižvelgiant į tai, kad bute gyvename dar neilgai, esminių trūkumų nepastebėjome, tikimės, kad jų ir neatsiras, bet iš esmės esame labai patenkinti tiek įsigytu butu, tiek patirtimi su Jore.

Milda S.

Mantas Jankauskas
Pardavimų atstovas

Projektas: Užutrakio namai

Laba diena, Esu labai patenkintas bendradarbiavimu su UAB "JORE Invest". Profesionalus įmonės kolektyvas, kuris pasižymi gera komunikacija, greitu reagavimu į kylančius klausimus. Pirkdami kotedžą kartu pasirinkome jo pilno rengimo galimybę. Likome džiugiai nustebinti, nes įrengimo darbai vyko greitai ir sklandžiai, pasiūlyme parinktos medžiagos kokybiškos, o jei norėjome šiek tiek kitokių sprendimų, į tai buvo atsižvelgiama. Po apsigyvenimo naujuose namuose tu nesi pamirštamas, tavimi toliau rūpinamasi.


 Pagarbiai, Konstantinas 

Mantas Jankauskas
Pardavimų atstovas

Projektas: Bičiulių kvartalas (III etapas)

Laba diena, gyvenu Dobilų g. projekte. Bendradarbiavimu patenkintas, buvo sklandžiai sprendžiami iškilę klausimai. Matosi, kad medžiagos buvo naudojamos kokybiškos, todėl dėl eksploatacijos nusiskundimų nėra. Taip pat, labai patiko ir nustebino gyvas Kalėdinis sveikinimas su simboline dovana. Dar iki dabar geriama arbata iš puodelio su Jūsų logotipu :)

Džiugas

Mantas Jankauskas
Pardavimų atstovas

Susisiekite su JORE

status

Rikiavimas: