Antakalnio kalvos

Vieta

Antakalnis; Batrionių g. Vilnius

Statusas

Būsimas

Laisvi butai

38

ANTAKALNIO KALVOS

Statybų pradžia - 2024m. IV ketvirtis.

Namai – tai jaukumas ir patogumas. O patogumas – ne tik praktiškas būsto išplanavimas, bet ir tinkama vieta mieste. Naujausias JORE projektas „Antakalnio kalvos“ – jaukumo ir visapusiško patogumo derinys, subalansuotas jums.

IŠSKIRTINĖ VIETA

„Antakalnio kalvos“ kuriasi išskirtinėje Vilniaus vietoje: šalia tyvuliuoja Pupojų ežeras, netoliese ošia Pupojų miškas, ramybe ir žaluma alsuoja Dvarčionių geomorfologinis draustinis. Tai ideali vieta, ieškantiems darnos su gamta, norintiems nenutolti nuo miesto centro.

NAUJAS KVARTALAS NUOSTABIAME VILNIAUS MIKRORAJONE

Antakalnyje, tarp Barsukynės ir Sadūniškių gatvių, netrukus pradės kilti naujas 38 vienbučių ir dvibučių gyvenamųjų namų kvartalas „Antakalnio kalvos“. Žaliąjį kursą atitinkantys A ++ energinio efektyvumo klasės būstai išsidėstys saugiai aptvertoje ir apšviestoje teritorijoje. Itin patogiai suprojektuoti dviaukščiai 100 m2 būstai bus aprūpinti miesto komunikacijomis.

PATOGUMAS – PRIVALUMAS

Idealu, kai iš namų patogiai ir greitai gali nuvykti į kokybiškai kasdienybei būtinas vietas. „Antakalnio kalvos“ ir yra ta idealioji vieta:

  • netoliese įsikūrę visi prekybos centrai,
  • 10 min. automobiliu iki Senamiesčio,
  • 4 min. iki Dvarčionių vaikų darželio,
  • 7 min. iki Antakalnio poliklinikos.

APIE PROJEKTĄ SUŽINOKITE PIRMIEJI

Jonas

status

Rikiavimas: